18/6/09

14/6: Συμμετοχή του τμήματος ορεινής ποδηλασίας στον γύρο της Λίμνης Πολυφύτου








Την Κυριακή 14 Ιουνίου ο Δήμος Σερβίων (Ν. Κοζάνης) σε συνεργασία με το τοπικό σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών, διοργάνωσαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον ποδηλατικό αγώνα του γύρου της λίμνης Πολυφύτου. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι και μεμονωμένοι αθλητές από όλη τη χώρα. Η συνολική χιλιομετρική απόσταση που κάλυψαν οι ποδηλάτες ήταν 50 χιλιόμετρα, ενώ η πορεία που ακολούθησαν ήταν, Σέρβια, Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, Ίμερα, Φράγμα Πολυφύτου, Βελβεντός, Πλατανόρευμα και τερματισμός μπροστά στο Δημαρχείο Σερβίων.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας συμμετείχε στον αγώνα με δύο αθλητές, τον υπεύθυνο του τμήματος ορεινής ποδηλασίας Σάββα Παυλίδη και τον Αντώνη Φουντουκίδη. Ο αριθμός των αθλητών που πήραν μέρος ξεπέρασε τους τετρακόσιους, ενώ η παρουσία των αθλητών μας ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη εάν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πρώτη φόρα που συμμετείχαν σε επίσημους αγώνες ποδηλασίας.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας είναι σε στάδιο ανάπτυξης και στελέχωσης του τμήματος. Η Αλμωπία εξαιτίας του έντονου ανάγλυφου που παρουσιάζει σε συνδυασμό με το τεράστιο και δαιδαλώδες δίκτυο δασικών δρόμων αποτελεί σίγουρα μια καινούργια πρόταση για όλους αυτούς που ασχολούνται με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας. Στις άμεσες προτεραιότητες του τμήματος, είναι η αναγνώριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και η δημιουργία τμήματος αρχαρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: